MOGELIJKHEDEN

Bij Hovens Bouwservice staat KWALITEIT bovenaan. Dat is de basis van het succes van ons bedrijf. De kwaliteit van de mensen, de machines en daarmee
de kwaliteit van het werk. Wij beheersen het complexe systeem van maatregelen, die nodig zijn om een project goed uit te kunnen voeren, zoals bestekcalculaties, omgevingsonderzoek, etc.
Dat en natuurlijk de daadwerkelijke uitvoering zijn onze kracht.

DUURZAAMHEID staat naast kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Verantwoord slopen is bouwen aan de toekomst. Door het volgen van innovatieve ontwikkelingen, slim gebruik van mensen, materialen en machines maar ook door samenwerking met opdrachtgevers en andere betrokkenen kunnen wij tot een verantwoord en duurzaam sloopproces komen.

SNELHEID moet gegarandeerd zijn en uiteraard moeten derden zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Wij zijn dan ook GESPECIALISEERD in geluids- en trillingsarm te slopen.Ook voor materieel, gecertificeerd personeel, containerverhuur en sloopafvalvervoer bent u bij ons aan het goede adres.

We proberen zoveel mogelijk bruikbare materialen een tweede leven te geven. Dat betekent dat er met beleid gesloopt wordt om u de kans te bieden deze materialen tegen een zeer aantrekkelijke prijs te kopen.

In ons uitgebreid MAGAZIJN verkopen wij alle mogelijke herbruikbare bouwmaterialen.

Vele tevreden klanten gingen u voor: op verzoek informeren wij u graag over referentieprojecten. Wij hebben voor elke uitdaging een adequate oplossing.

Wij nodigen u uit VRIJBLIJVEND CONTACT met ons op te nemen.